ALB Forming ešus STONE dvoudílný

Moderní varianta klasického „armádního“ ešusu v kameninovém designu STONE  z recyklovatelného materiálu. Tradiční ruční výroba v České republice. Dlouhá životnost výrobku.

Dostupnost Skladem (4 ks)
Kód: 206171
369 Kč –32 % 249 Kč 205,79 Kč bez DPH
ALB Forming ešus STONE dvoudílný
produkt 86 300x300
Sleva
369 Kč –32 %

Kvalita, na kterou je spoleh V divočině není radno nic podcenit. Kousky od nás vás však nikdy nenechají ve štychu.

U nás si vyberete Spousta výbavy, spousta značek. Pro vaše kempování máme úplně vše a skoro vše skladem!

Vyzkoušejte si to V Praze máme prodejní místo a showroom. Před výletem si tak můžete vše pěkně osahat.

Nádobí se skládá ze dvou dílů (miska + víčko). Sada je vyrobena z hliníku, který má po obou stranách tenoulinkou vrstvu PTFE (tedy teflonu) a v kamenném designu. Hlavní a nezpochybnitelnou předností PTFE je nenáročná údržba a pohodlné vaření – pokrm se snadno připraví a nepřipaluje. Dvoudílná sada nádobí má nerezová držadla pro lepší stabilitu.

Výhodou je snadné oplachování a čištění. Stačí klasická houbička nebo hadřík. Jídelní soupravu nabízíme ve dvou barevných variantách – Wood a Stone.

  • Velká miska průměr 133 mm, objem 1,25 l
  • Víčko průměr 158 mm, objem 0,30 l
  • Hmotnost: 300 g
  • Celkové rozměry: průměr 160 mm, výška 110 mm

Tato řada nádobí je vyrobena se speciálním a inovativním povrchem s kamenným efektem Mineral STONE. Obsahuje přírodní minerální mikročástice s vyztuženým titanem, nejlehčím a nejodolnějším kovem v přírodě. Vícevrstvý povlak s jedinečnou směsí titanových částic smíchaných do extrémně tvrdého a velmi kompaktního povrchu. Povrch je schopný:

  • rychlého zahřátí a dlouhodobého udržování tepla
  • zaručení velmi vysokého stupně nelepivosti
  • zajištění výjimečné odolnosti proti poškrábání, na řezy, oděrky a opotřebení
  • nabízet silnou odolnost vůči škodlivým účinkům tuků a potravin s vysokým obsahem cukru
  • umožnit snadné čištění jak drsnými houbami, tak v myčce na nádobí
Kategorie: Nádobí
Záruka: 2 roky

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: